fbpx
300 TL ve Üzeri Alışverişlerinize KARGO BEDAVA! + Yeni Üyelere %10 İndirim Hediye!

Sağlıklı Yaşamın Doğal Güzelliği

Hijyen ve Tazeliğin Birlikteliği…

El hijyenine ekstra önem verdiğimiz bu günlerde cildinize zarar vermeden derin temizlik sağlayan, aynı zamanda içeriğindeki soğuk sıkım saf zeytinyağı ile cildi besleyen ve nemlendiren doğal sabunlarımızı denediniz mi?

Zeytinyağlı Limonlu: Cildi yumuşatan, şişlikleri azaltan ve cildi nemlendirerek temizleyen zeytinyağı ile doğal peeling’lerde kullanılan ciltteki ölü hücreleri yok etme özelliğine sahip ferah kokulu limonun birlikteliği.

Lavanta Sabun: Sakinleştirici ve dinginleştirici büyülü kokusu ile bilinen lavanta aynı zamanda çok güçlü bir antioksidan ve antiseptik olması nedeniyle cildi çok etkili biçimde temizler, taze kokusuyla sizi büyüler.

Defne Sabun: Sabunda koruyucu ve rahatlatıcı etki arayan tüm cilt tipleri için günlük kullanıma uygun Defne Sabun cildi derinlemesine temizleyerek, Anti-stress etkisi ile cildi rahatlatır.

Isırgan Sabun: Sabunda yağlanma dengeleyici etki arayan tüm cilt tipleri için günlük kullanıma uygun, yağlı ve kepekli saçların bakımında ideal Isırgan sabun, cildin yağ dengesini düzenler, Otsu kokusuyla doğanın kucağında hissettirir.

Sığla Sabun: Sabunda onarma özelliği arayan tüm cilt tipleri için günlük kullanıma uygun Sığla Sabun Hipokrat zamanından beri cildin onarılmasında kullanılan ve sadece Anadolu’da yetişen günlük ağacından elde edilen sığla yağı ve saf zeytinyağı içeriği ile cildinizi besler ve yumuşatır.

Argan Sabun: Sabunda derinlemesine temizlik ve nemlendirme özelliği arayan tüm cilt tipleri için günlük kullanıma uygun Argan Sabun E, F, C, A vitaminleri ve doymamış yağ asidince zengindir. Cildi besler, onarır, güzelleştirir, saçlara, ve cilde sağlıklı bir görünüm verir.

Yorum Yazın

world
axess
maximum
bonus
advantege
paraf
visa
mastercard

© 1955-2024 Otacı. Tüm hakları saklıdır.

X